Openstaande vacatures Projectleider en Projectingenieur waterbeheer

HydroScan werft aan!

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. Een korte omschrijving van beide jobs:

Vacature projectleider hydrologie en hydraulica

Als projectleider hydrologie en hydraulica coördineer je de aan jou toegewezen projecten in dit vakdomein en de gerelateerde projectteams om een succesvolle uitkomst van deze projecten te verzekeren, met aandacht voor kwaliteit, budget en timing van het project. Je staat hierbij ook in voor de financiële opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Naast de eigenlijke projectleiding draag je – samen met de andere leden van het projectteam -  ook je steentje bij bij de inhoudelijke uitwerking van het project. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor de klant en vertaal je zijn wensen naar een concrete projectplanning. Je rapporteert aan de Business Unit Manager en ondersteunt hem/haar in een aantal management activiteiten.  Als projectleider heb je ook oog voor bijkomende opportuniteiten waar de dienstverlening van HydroScan een oplossing kan bieden aan de noden van de klant

Vacature projectingenieur waterbeheer

Als projectingenieur waterbeheer voer je specifieke studietaken uit onder coördinatie van een projectleider. Dit omvat zowel desktopwerk (opmaak computermodellen, technische analyses, rapportering) als terreinwerk (terreininventarisaties, assistentie bij gespecialiseerde metingen,...). Je voert deze taken uit overeenkomstig afgesproken eisen inzake inhoud en timing en rapporteert aan de betrokken projectleider.

Zie bijlage voor meer informatie over beide jobs.

Contacteer ons via info@hydroscan.be

Bijlage(n): 

Hydroscan, uw onafhankelijk partner voor integraal waterbeheer

Sinds jaren focussen Hydroscan’s ingenieurs zich op het verlengen van de grenzen op alle vlakken van integraal waterbeheer en water management.
Niet meer en ook niet minder.

We durven dan ook te stellen dat we vandaag bij de top behoren van wereldwijde experts in integraal waterbeheer.

Uw voordelen? Effectiviteit bij het oplossen van uw moeilijkste waterproblemen.