Blue O'pen wint de PPS-procedure om Blue Gate Antwerp te ontwikkelen

Het consortium Blue Open heeft de procedure gewonnen om de site van Blue gate Antwerp (voormalige Petroleum Zuid) te ontwikkelen tot een duurzaam bedrijventerrein voor logistiek, productie & ontwikkeling.

Het bedrijventerrein kan op termijn circa 2000 jobs invullen. Blue O’pen wil hierbij bedrijven aantrekken die beantwoorden aan het ambitieuze duurzaamheidsprofiel vastgelegd in een Charter: duurzaam volgens de principes van de circulaire economie, innovatief, watergebonden, internationaal. De hele ontwikkeling zal gebeuren volgens de Europese duurzaamheidsnorm BREEAM, minstens op het niveau Very Good. Ook elk individueel gebouw zal aan deze norm moeten voldoen.

Binnen het consortium stond HydroScan – als onderaannemer van Omgeving cvba – in voor het ontwerp van een duurzame afwatering van de site.

Meer info op: http://www.bluegateantwerp.eu/nl/news/35/blue-open-wint-de-pps-procedure-om-blue-gate-antwerp-te-ontwikkelen

Hydroscan, uw onafhankelijk partner voor integraal waterbeheer

Sinds jaren focussen Hydroscan’s ingenieurs zich op het verlengen van de grenzen op alle vlakken van integraal waterbeheer en water management.
Niet meer en ook niet minder.

We durven dan ook te stellen dat we vandaag bij de top behoren van wereldwijde experts in integraal waterbeheer.

Uw voordelen? Effectiviteit bij het oplossen van uw moeilijkste waterproblemen.