Nieuws

HydroScan zal deelnemen aan het Smart City Expo Barcelona World Congress, die  doorgaat van november 14 tot en met november 16 in Barcelona. HydroScan zal hier zijn smart water solutions voor smart cities presenteren. HydroScan heeft op de expo een stand die deel uitmaakt van een ruimere belgische stand. Je kan HydroScan vinden in Hall 2 – stand E523.

 

De Joint Venture Huni Architects – Omgeving – Boydens Engineering – HydroScan – Ney & Partners heeft de prestigieuze ontwerpwedstrijd gewonnen voor de herinrichting van het Central Square in de Vietnamese stad Da Nang, in ex aequo met CallisonRTKL. De ontwerpen van deze twee laureaten werden gekozen uit de inzendingen van 16 ontwerpteams.

HydroScan werft aan!

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. Een korte omschrijving van beide jobs:

Vacature projectleider hydrologie en hydraulica

Voor de tweede keer gingen De Standaard, de Sociale Innovatie­Fabriek en Radio 1 op zoek naar Radicale Vernieuwers in Vlaanderen in Brussel voor een betere wereld en een leefbare planeet. Uit 322 inzendingen werd DuCoop, de coöperatieve die instaat voor de ontwikkeling van het bouwproject Nieuwe Dokken bekroond met de Klimaattrofee.

Meer nieuws

Hydroscan, uw onafhankelijk partner voor integraal waterbeheer

Sinds jaren focussen Hydroscan’s ingenieurs zich op het verlengen van de grenzen op alle vlakken van integraal waterbeheer en water management.
Niet meer en ook niet minder.

We durven dan ook te stellen dat we vandaag bij de top behoren van wereldwijde experts in integraal waterbeheer.

Uw voordelen? Effectiviteit bij het oplossen van uw moeilijkste waterproblemen.